0
Your Cart

Berta

Anbefalet pindestørrelse
3½-4mm
Garn løbelængde
50g = 210m
Garn strikkefasthed
22m x 32p
Garn vaskeanvisning
30 grader
Produktbeskrivelse
Berta er et af vores nye lækre basisgarner og et søstergarn til Esther og Ellen by Permin, da de alle 3 har samme garnkomposition og farvekort. Det vil sige, at de alle tre består af en komposition på 55% uld og 45% bomuld. Derudover ligger deres farvekort sig op ad hinanden. Det betyder, at du nemt kan konvertere farverne fra en kvalitet til en anden – uden bøvl. Derfor har du gode muligheder for at finde et garn i en given farve, som passer til din ønskede strikkefasthed. Berta ligger lige i midten med sin strikkefasthed på 22m x 32p

Ønsker man samme flotte og detaljerede maskebillede, som man opnår med Esther og Ellen, er Berta et godt supplement til opskrifter med en strikkefasthed på 22m og egner sig godt til både dame-, herre- og børnemodeller.

Berta by Permin består af 55% uld og 45% bomuld og løber ca. 175m på 50g.

Vaskeanvisning
Når du er færdig med dit strik, anbefaler vi, at du vasker det, for at maskerne lægger sig pænt og jævnt og for at vaske evt. overskudsfarve ud.

Dette garn kan maskinvaskes på 30 grader. Vi anbefaler dog, at du kender din vaskemaskine godt eller vasker en strikkeprøve først for at undgå uforudsete overraskelser. Vask ved at komme dit strik i en vaskepose, brug uldvaskemiddel og vask på maskinens uldprogram. Centrifuger evt. herefter på lave omdrejninger eller rul det ind i et håndklæde for at presse det overskydende vand ud. Lad herefter dit strik tørre fladt på et håndklæde i de mål, som opskriften angiver.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.