MontBlanc
0
Ingen produkter i kurven.

Om Smykkegården

Vi er et lille firma, der sælger smykker, smykkematrialer og brugskunst mm. som er lavet af de bedste råvarer.

Vores koncept

I Smykkegården er alle smykker håndlavede og af den bedste kvalitet. Der bliver kun lavet et eller to af de fleste smykker, og mange gange gør perlernes naturlighed at selv de samme slags perler i de samme farve ikke er ens. Alt læderet er ægte og produceret i Europa og alt stål er rustfrit eller zamak.

Dine mål og ønsker

Hvis smykkerne til salg ikke er lige dét, du ønsker, laver vi smykkerne lige efter dine ønsker og dine mål. Bare skriv en besked gennem “kontakt” med dine mål og specifikke ønsker. Du kan også selv købe materialerne og deltage i et af vores smykkekurser, så du selv kan lave dit drømmesmykke.

Vores historie

Smykkegården blev en etableret butik i november 2015, men både ideen og smykkerne har været i live længere. Grundlægger Nina Krog har igennem mange år haft en stor passion for det kreative og for den gode kvalitet, hvilket resulterede i engagement i mange forskellige retninger i form af Home Parties. Nina begyndte selv at designe og lave smykker til salg gennem familiens landbrug og rygtet spredte sig om Ninas håndværk. Naturligt, blev drømmen, at butikken skulle ligge ved familiens gård ved Hundborg, deraf navnet Smykkegården. Men da en mulighed åbnede sig for lokaler i Thisted blev Smykkegården på gården pludseligt til Smykkegården i byen.

Handelsbetingelser

Kopiering af billeder og designs:
Det er forbudt, at kopier vores billede og smykker. Det er vores designs og kun til vores brug medmindre du har fået en skriftligt tilladelse.

Handelsbetingelser gældende for alle leverancer fra smykkegården:

Porto
§ Udgifterne til porto er 39 kr. på alle forsendelser. (Danmark alene).

§ Tidspunktet for levering af varer fra Smykkegården.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen. Leveringstiden er normalt fra dag til dag. Smykkegården sender alle hverdage.

Ansvar
§ Risikoen for varer købt hos Smykkegården.dk, overgår til dig, som forbruger på leveringstidspunktet. Klager og eventuelle mangler skal påpeges i en rimelig tid efter du har opdaget fejlen. Derefter skal du hurtigt kontakte Smykkegården.

Pris og betaling
§ I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Paypal, mobilpay eller bankoverførsel.(vi arbejder på af få tilført forskellige betalingskort, herunder MasterCard, Visa og andre). Ønsker du, at betale via mobilpay, vælger du bankoverførlsel og skriver mobilpay i kommentarfeltet. Dine varer vil blive afsendt tidligere, når betaling foregår på Paypal eller mobilpay, end når betalingen er med bankoverførsel. Bestillinger sendes, når betalingen er modtaget. Alle priser hos smykkegården er inkl. 25% moms.

§ Smykkegården tilbyder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du er forpligtet til at returnere varen i samme stand som modtaget. Dog tages afklippet metervarer, samt smykker lavet i specialmål ikke retur. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du skal medsende dokumentation for købet.

Returvarer skal sendes til nedenstående adresse:
Smykkegården
Vestergade 28 b
7700 Thisted
Danmark