0
Your Cart

Filcolana

Filcolana går op i kvalitet, bæredygtighed og ansvar. Når garnet sendes til vores lager, sker det på den for miljøet mest skånsomme måde, med moderne, bæredygtig og ansvarlig skibsdrift. Fra vores lager distribueres garnet til vores forhandlere, først og fremmest i Skandinavien, men også til resten af verden. Læs mere

Vi udvikler selv farvepaletten i alle vores garnkvaliteter. Farvematerialerne er produceret efter EU-standarder og overholder alle retningslinjer for uskadelig kemi og miljøhensyn.

Filcolanas opskrifter bliver designet af nogle af Skandinaviens dygtigste strikke- og hækledesignere. Nogle er etablerede på den nordiske strikkescene, andre er i begyndelsen af deres designerkarriere. For Filcolana er det vigtigt, at designerne får muligheden for at udfolde deres kreativitet, og vi gør alt, hvad vi kan, for at støtte dem i deres kreative proces.

Vi genbruger mest muligt emballage – bl.a. spinderiets kasser – når vi sender garnet videre til din lokale Filcolana forhandler. Hovedparten af vores trykte materiale bliver produceret på FSC-mærket papir på svanemærkede trykkerier i Danmark.